CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de març del 2019

La videovigilància permet detenir a dos assaltavehicles al Barri del Port

Una de les càmares que van captar el
robatori. Foto: Diari de Tarragona
Una de les càmeres del servei de videovigilància de la Part Baixa va permetre a la Guàrdia Urbana detenir a dos joves com a sospitosos d'haver robat en un vehicle aparcat al Barri del Port, indica el Diari de Tarragona. Es tracta de dos marroquins, un de 20 anys i sense domicili conegut i l'altre de 16 i resident en un centre de menors de la Generalitat.

Sobre les quatre de la matinada del passat 3 de març, un veí de Barcelona va estacionar el seu vehicle al carrer Pau del Protectorat. Al matí, quan va anar a recollir-ho, va comprovar que tenia una finestra trencada i el pany forçat. Va trobar a faltar un rellotge de la marca Hugo Boss, valorat en uns 60 euros, als quals cal sumar els 200 dels danys.


Indica el rotatiu que arran de la denúncia, els agents de la Guàrdia Urbana van visionar els enregistraments de les càmeres de seguretat que es troben als carrers Pau del Protectorat i Orosi. Els policies van veure, a través de les imatges, que sobre les 7.23 hores del dia 3, tres joves havien intentat obrir vehicles al carrer Pau del Protectorat. Seguidament es van parar a l'alçada d'un Volkswagen Golf blau. Van mirar què hi havia a l'interior i van començar a forçar-ho. Un dels lladres va arrencar la maneta.

Indica el Diari que posteriorment, un altre va intentar trencar amb dues puntades un dels cristalls, sense aconseguir-ho. Després d'uns instants fora de les imatges, va tornar a l'escena amb un guant i una pedra, trencant el cristall del copilot. Els lladres van marxar en saltar l'alarma. Però van quedar a prop, observant des de les escales del Palau de Congressos. Una quarta persona –se suposa que un còmplice– es va acostar al cotxe i va començar a mirar. Però va marxar perquè passava gent pel lloc. Un dels lladres va agafar un objecte i van marxar. Gràcies a les gestions dels agents, es va aconseguir identificar a tres dels sospitosos. De moment ja s'ha detingut a dos.