CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de març del 2019

Noves detencions per robatori a vehicles del carrer del Mar al Barri del Port

El carrer del Mar, el més afectat per robatori a vehicles del Barri del Port, tornava a ser víctima aquest passat dimecres quan novament agents de paisà van captar a un jove de 18 anys robant a l'interior de vehicles.

Era gairebé la 01h de la matinada quan els agents van veure l'individu sortir d'un vehicle i marxar direcció la Plaça dels Carros girant per Castaños. En veure el vehicle amb la finestra trencada van procedir a seguir-lo i el van veure actuar novament al carrer Lleó darrera el Col·legi El Carme on en veure el vehicle va fugir per Castellarnau.


Fins i tot va tractar d'amagar-se entre dos cotxes portant ulleres de sol rosa dorat i una llanterna a més d'objectes que hauria sostret del vehicle. Seguidament van detenir al jove de 18 anys i veí de Tarragona que podria ser perfectament el que ja van detenir per matixes causes just fa un mes al carrer Reial (veure). 

Altres detencions al Barri del Port aquests dies

Per altra banda, un altre individu de 43 anys i amb una vintena d'antecedens va ser detingut al carrer Pau del Protecorat del Barri del Port el passat diumenge després de fugir de l'hospital Santa Tecla on agents policials l'havien portant per curar-li unes ferides després de ser detingut per robatori a un vehicle al carrer August. 

Finalment també va ser detingut a la Part Baixa aquest dijous per la tarda un veí de Valls de 26 anys per robatori amb força, quatre detencions enguany i amb una quarantena d'antecedents. Havia robat a un vehicle d'un aparcament i es va deixar la jaqueta en la seva fugida en veure's sorprès. 

En aquest sentit el veïnat es mostra impotent e indignat i assenyales que aquesta mena d'individus segueixen actuant i acumulant antecedents precisament perque la justicia no els hi afecta greument per aquesta mena d'actuacions, mentre el veïnat en pateix les conseqüències constantment (veure).