CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de març del 2019

Carla Aguilar: "el Barri del Port i la resta han de tenir les mateixes oportunitats"

Carla Aguilar durant la trobada
Carla Aguilar, alcaldable per En Comú-Podem a les properes eleccions municipals, ha participat de les trobades dels tuitaires tarragonins i s'ha referit al Barri del Port.

Segons la politòloga i mediadora tarragonina, tant aquest barri com "qualsevol barri de la ciutat ha de tenir les mateixes oportunitats i els veïns han de poder accedir a tots els serveis".  I es que "les desigualtats entre barris a Tarragona no ho són només per temes de mobilitat, sinó també nivell economic, social i identitari".


En aquest sentit aposta pels consells de districte "com una eïna per afavorir la participació ciutadana i han de tenir capacitat pressupostària i capacitat de gestió de l'entorn més proper".

La també feminista, animalista i activista a Bandera Negra, ubicada al carrer Smith del Barri del Port, "és important detectar les prioritats de cada barri per poder actuar".

Sobre el Barri del Port, Aguilar considera que és fonamental "impulsar mesures de rehabilitació del parc d'habitatges, recuperació de solars i impulsar el petit comerç del barri" Tanmateix considera que "cal impulsar la millora dels carrers i la seva accessibilitat" Finalment "fer que no sigui un barri inundable quan plou, solucionant les deficiències en el clavegueram i millorar la sensació d'inseguretat començant per exemple per la il·luminació".