CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de maig del 2019

Ballesteros confesa que no li agrada l'estructura metàl·lica del Teatre Romà


En la darrera trobada dels Tuitaires Tarragonins, aquest passat dimarts, l'alcalde i alcaldable del PSC Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, admetia i confessava que no li agrada l'estructura metàl·lica del Teatre Romà, compartint l'opinió d'una gran part de la ciutadania i veïns, però a la vegada contrària a la de la consellera de Patrimoni, Begoña Floria que en diverses ocasions l'ha defensada. 

Ballesteros mostrava així la seva opinió personal al respecte d'aquesta actuació de la Generalitat de qui és propietat i competència. No obstant cal recordar també que recentment aquesta intervenció ha estat premiada a la Mostra d'Arquitectura (veure).
També s'hi ha referit al projecte d'Illa Corsini en qual, pel que fa al Barri del Port, com altres partits, Ballesteros aposta per transformar el carrer Apodaca, Reial i Plaça dels Carros "de forma més peatonal i comercial, i de forma consensuada amb un procés participatiu amb comerciants i veïns" afegint que l'AVV del Port "ja està informada i fonamentalment d'acord". Per altra banda assegura estar negociant amb Adif retirar dues vies del carrer del Mar per ubicar una Rambla. 

Per altra banda Ballesteros indica que la presidenta veïnal també coneix la intenció d'invertir 4 milions en dos col·lectors per resoldre el problema del clavegueram i les inundacions. No obstant, aquesta indica que encara està a l'espera d'una reunió pendent per conèixer més detalls al respecte.

Finalment ha parlat de la remodelació de Plaça dels Infants i dels Carros on sobre aquesta última aposta per peatonalització i ubicació de mercats per dinamitzar el barri.