CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de maig del 2019

Tres veïns del Barri del Port entraran al nou plenari de l'Ajuntament de Tarragona aquest 2019


Després dels resultats de les Eleccions Municipals 2019 de Tarragona i tot i a espera de possibles pactes i qui governi i sigui alcalde, partint dels escons obtinguts pels diversos patits, es pot avançar que entre la dotzena de veïns i veïnes del Barri del Port que formaven part de les llistes, finalment hi ha tres que formaran part del nou i proper plenari municipal de l'Ajuntament de Tarragona.

D'una banda Mario Soler, n.6 del PSC, l'Eva Miguel, n.2 de la CUP i Francisco Domínguez, n.2 de Ciutadans.

Mario Soler del PSC
Mario Soler (n.6): Veí del Barri del Port, el jove de 24 anys substituirà el lloc de la seva mare a la llista socialista, la també veïna i regidora a l'Ajuntament de Tarragona en Serveis Socials i Igualtat, Ana Santos, recentment traspassada. És estudiant d'Administració i Direcció d'empreses i domina diversos idiomes.

Eva Miguel de la CUP
Eva Miguel (n.2): Aquesta veïna del Barri del Port, des del 2011, fa 8 anys, és llicenciada en Història per la Universitat de Saragossa. Especialitzada en protohistòria mediterrània, ha participat en diferents projectes de recerca i excavacions i projectes al pròxim orient (Líban i Jordània), al mediterrani central (Cerdanya) i Catalunya. Actualment és investigadora postdoctoral a la Universitat de Barcelona. D'altra banda, i des de 2015 forma part de la comissió de Grans Runes de la 
Francisco Domínguez
de Ciutadans
CUP de Tarragona.

Francisco Domínguez (n.2): Nascut l'any 1968 a Baena (Còrdova) de seguida els pares venen a viure al Barri del Port on segueix éssent veí des de fa 50 anys. És enginyer agrònom, ha treballat com a professor a l'Escola de Capacitació Agrària Mas Bové de Reus. També ha col·laborat amb el laboratori d’investigació agrària de la Universitat de Lleida. Ha estat funcionari municipal com a cap de parcs i jardins, i més recentment diputat al Parlament de Catalunya en les dues darreres legislatures. Va formar part dels Senyors dela mar (els Diables del Port) i va ser portador del gegantó Mariner, dels Gegants del Port.