CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de maig del 2019

Rescaten al Moll de Costa el vehicle que un individu ha incendiat aquesta matinada i espitjat per les Escales Reials

Imatge del rescat. Foto: Diari de Tarragona

Segons informa el Diari de Tarragona, passades les 17h d'aquesta tarda ha estat per fi rescatat de l'aigua el vehicle que aquesta matinada ha incendiat un individu al Moll de Costa espitjant-lo després al mar per les Escales Reials.

Els fets havien estat captats per les càmeres de videovigilància de l'Autoritat Portuaria de manera que els efectius s'hi han posat a treballar durant tot el matí i primeres hores de la tarda en el rescat, ja que es desconeixia si havia algun ocupant a l'interior, cosa que no ha estat finalment així.

Un veí de Campclar s'ha presentat a comisaria com a propietari del Seat Ibiza blanc que ha estat rescatat i pren declaració. Caldrà esperar per conèixer si per algun motiu és també o no l'autor dels fets. 

Les tasques de localització i rescat han estat més complicades del previst i ha requerit de la Guardia Civil, bussejadors del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat i l'ajuda d'una grua, a més d'una embarcació de rescat amb potent radar.