CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de maig del 2019

José Luis Martín (PP) defensa exigir el patrullatge dels Mossos a la Part Baixa

Un instant de la trobada dels Tuitaires Tarragonins i José Luis Martín

L'alcaldable del PP Tarragona i regidor a l'Ajuntament, José Luis Martín, s'hi ha referit al Barri del Port aquest divendres en la nova trobada organitzada pels Tuitaires Tarragonins.

El líder dels populars a la ciutat ha respost a les preguntes del Blog del Barri del Port via Twitter sobre el motiu pel qual no ha convocat una reunió oberta amb el veïnat, com la resta de partits, defensant que el seu grup municipal "s'hi ha reunit i atès a l'AVV del Port quan se l'ha requerit" i que s'han establert actuacions de millora per afrontar les demandes veïnals com la renovació de l'enllumenat a carrers com del Mar o actuacions de Brigada i Jardineria, les seves competències. Tot i així reconeix que amb més recursos sempre es podria millorar i fer més coses.

Pel que fa a la inseguretat que pateix el barri i la impunitat de robatoris amb una justicia no efectiva, el candidat a les municipals assenyala que "cal exigir a la resta d'administracions que compleixin les seves competències i a la Generalitat el patrullatge dels Mossos d'Esquadra per la Part Baixa".