CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de maig del 2019

El Barri del Port organitza debat electoral conjunt amb els veïns que van a llistes de les Municipals 2019


L'Associació de Veïns del Port junt a Barri del Port TV organitza per divendres 17 de maig a les 19h de la tarda una trobada electoral conjunta amb aquells veïns i veïnes del barri que formen part de llistes per a les Municipals 2019.

I es que hi ha fins a una dotzena que en formen part d'uns i altres partits tal com va donar a conèixer el Blog del Barri del Port (veure). Tots ells estan convidats a l'acte i seran presentats, tot i que per ser equitatius tan sols un de cada formació intervindrà amb l'objectiu de valorar i repassar la situació i mancances del barri primer i exposar quines mesures preveu el partit al qual representen en favor de millores.

La cita tindrà lloc al magatzem social del carrer Sant Miquel,19 obert al veïnat i servirà per abordar les preocupacions actuals del barri en termes de neteja, seguretat, mobilitat i via pública, oci i comerç, entre altres. Hi haurà ocasió de plantejar alguna pregunta per part dels assistents així com de forma prèvia via twitter amb l'etiqueta #BP26M

>>ESDEVENIMENT FACEBOOK<<



Els participants

Hi formaran part del Debat-Trobada Mario Soler per part del PSC Tarragona, Cristina Campos del PP Tarragona, Sergi de los Rios d'ERC Tarragona, Eva Martí d'En Comú Podem Tarragona, Francisco Domínguez de Ciutadans Tarragona, Josep M.Solé de Junts per Tarragona i Eva Miguel de la CUP Tarragona.