CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de maig del 2019

Dídac Nadal es compromet a impulsar un necessari Pla Integral per revitalitzar el Barri del Port

Un isnant de la intervenció de Didac Nadal als mitjans

La Plaça dels Carros ha acollit aquest dimarts al matí la roda de prema del candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia, Dídac Nadal, per anunciar les mesures per les quals aposta el seu partit en favor del Barri del Port.

Davant la prensència dels mitjans i de la presidenta de l'AVV del Port, Mari Carmen Puig, l'alcaldable ha anunciat el seu compromís per posar en marxa un Pla Integral per revitalitzar el Barri del Port consensuat amb el veïnat. “Analitzarem tots els dèficits i deficiències del barri, des de l’estació de tren fins a la Tabacalera i des de la Mitja Lluna al carrer del mar, i realitzarem actuacions a curt i a llarg termini per frenar la degradació que ja fa massa anys que pateix aquest barri”, ha manifestat Nadal.
Un instant de la roda de premsa. Foto: AVV del Port


Actuacions a curt i llarg termini


En aquest sentit, ha comentat que es fixarà una dotació pressupostària per les actuacions urgents com són “la reparació i ampliació de voreres, la millora de la plaça dels Infants i la plaça dels Carros, el manteniment continuat de les escales mecàniques dels carrers Vapor i Pau del Protectorat, la millora del clavegueram i l’increment de la neteja i la seguretat”. Pel que fa a mesures de curt termini, “l’eliminació del cablejat aeri, l’obertura i dignificació dels solars i naus abandonades, la rehabilitació de façanes, la millora de la mobilitat, posar fi als pisos buits i a les ocupacions il·legals i el foment i suport al comerç de proximitat”.

Finalment, Nadal ha valorat i agraït la tasca reivindicativa del veïnat del Barri del Port denunciant a la vegada que l’any passat “vam presentar dues mocions encaminades a revitalitzar el Barri del Port, dos acords que es van aprovar per unanimitat al Plenari de l’Ajuntament de Tarragona”. A hores d’ara, l’equip de govern (PSC-PP) no ha fet absolutament res. No parlem de projectes faraònics que requereixen grans inversions, sinó d’actuacions absolutament necessàries i urgents que només depenen de voluntat política”, ha assenyalat el candidat de Junts per Tarragona.