CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de maig del 2019

El Barri del Port estrena 'Scena Bar' davant del Teatre Romà de la mà de Sala Zero

Scena Bar, nou local al Barri del Port. Foto: Scena Bar

Últims retocs i detalls per obrir al Barri del Port el 'Scena Bar', el nou local de la Sala Zero just al seu costat i davant del Teatre Romà, a qui el nom en fa honor.

Es tracta del local de l'antic bar Pentagrama, a la cantonada entre el carrer Nou de Sant Magí i Misericòrdia, que ara reobrirà de la mà dels propietaris i gestors de Zero Produccions, "amb una estètica moderna i minimalista amb tocs 'vintage', i dues parets inspirades en 'El Resplandor' de Stanley Kubrick" avança al Blog del Barri del Port el seu equip.

Interior del local. Foto: Scena Bar

Obertura parcial des d'aquest divendres


"L'objectiu és comptar amb un nou espai, que estableixi sinergies puntuals amb la Zero,  però que també pugui funcionar independentment moltes hores a la setmana" expliquen. "A la vegada volem afegir una nova oferta, i de qualitat, a la Part Baixa, enriquint el barri, que s'ho mereix" afegeixen il·lusionats. A més, el nou projecte arriba just ara que La Zero compleix el seu 20è aniversari, amb sorpreses ben aviat.

El bar, a mode de cerveseria polivalent i menjar de qualitat, "obrirà a ple rendiment en un parell de setmanes tot i que des d'aquest divendres ja tindrà les portes obertes algunes hores" celebren. Pel que fa a la inauguració oficial, aquesta  arribarà més endavant donat que l'establiment vol també restaurar la façana. L'horari habitual serà de 8h a 23h, allargant horari els caps de setmana, i aspirarà a poder oferir una atractiva terrassa amb privilegiades vistes al Teatre Romà.

Imatges durant la reforma. Foto: Scena Bar

L'espai escènic de l'antic Teatre


De fet, 'Scena Bar' fa al·lusió a la seva ubicació en la part escènica de l'antic teatre de Tàrraco i "el local també tindrà protagonisme en la seva reinterpretació" comenten.  Pel que fa a oferta cultural, pròpia de Zero Produccions, "s'hi programaran exposicions i activitats musicals puntuals, en funció del seu rodatge" avancen. 

En relació, aquest dijous s'ha donat a conèixer que la Generalitat ha anunciat la inversió de 100 mil euros per fer una excavació a l'escena del monument que té per objectiu potenciar el seu interès turístic, activar l'entorn, i permetre la seva obertura durant tot l'any (veure).