CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de maig del 2019

Allau de crítiques negatives contra la botiga d'Electrodomèstics de Segona mà del carrer Castellarnau

Una imatge de la polèmica botiga del Barri del Port

Internet i xarxes socials són avui dia el tradicional ''boca a boca'' que pot fer bona o mala propaganda d'un establiment en funció del grau d'acceptació i satisfacció de l'usuari o el seu descontent.

És en aquest segon cas amb el que es troba la botiga 'Tienda de Segunda mano. Electrodomésticos con garantía' ubicat als baixos del carrer Castellarnau cantonada amb carrer Smith al Barri del Port. 

El passat divendres un missatge crític d'un client enfurismat obria un fil a la plana 'Informer de Tarragona' al que s'afegien gairebé una cinquantena d'altres usuaris dient la seva al respecte. L'usuari en qüestió qualifica el negoci d"estafadors" denunciant haver comprat una nevera que en no funcionar-li li haurien reparat de forma rudimentària assecant la placa amb un assecador, permetent la seva continuïtat un parell de setmanes més, i repetint després el procediment en quatre ocasions més fins a esgotar el temps de garantia i no tornar-lo a atendre. 

La botiga porta dies tancada


Un bon nombre d'usuaris s'han animat a denunciar la mateixa o situacions semblants i d'altres recomanen demanar sempre full de reclamacions i acudir a l'Oficina del Consumidor. També diverses ressenyes Google sobre l'establiment alerten de la venda d'electrodomèstics deteriorats i desatenció. 

La botiga en qüestió, que té almenys un altre establiment a la ciutat, té abaixada fa uns dies la persiana al barri. Es desconeix per ara si no tornarà a obrir o com sospiten alguns clients podria servir per no atendre reclams i esgotar temps de garantia.