CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de maig del 2019

Persecució policial ''Kamikace'' al Barri del Port

Un instant del desplegament policial. Foto: Jordi Sanvisens

El passat dissabte entorn a les 20.30h de la tarda dos joves van donar-se a la fuga en moto per diversos carrers del Barri del Port i fins i tot en contradirecció i per sobre la vorera posant en perill als vianants quan van veure un vehicle policial de la Guàrdia Urbana.


Segons informa el Diari de Tarragona, tot va iniciar-se al carrer Pau del Protectorat quan un jove marroquí de 24 anys va decidir empendre una fugida en moto i a gran velocitat acompanyat d'un altre jove quan van detectar la presència policial. Sense fer cas de la sirena van circular pel carrer Barcelona, General Contreras i Orosi fins al carrer Santiyán on en contra direcció van pujar pel carrer Apodaca i fins i tot per sobre la vorera on diversos vianants van haver de baixar a la calçada per no ser envestits provocant l'aturada dels vehicles que hi circulaven.

Finalment l'acompanyant va fugir a peu i el conductor, sense carnet i amb la moto donada de baixa i sense assegurança va circular també en contra direcció al carrer Nou de Santa Tecla on va abandonar el vehicle i va empendre fugida a peu éssent detingut al carrer Sant Miquel amb gran resistència i volència, tractant de fugir en diverses ocasions.