CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de maig del 2019

En marxa les obres de rehabilitació de l'antic edifici del Port

Tanques a l'antic edifici del Port. Foto: Gerard Martí
L'emblemàtic i antic edifici del Port de Tarragona, tancat des de fa gairebé 10 anys, ja té en marxa les obres de rehabilitació integral que s'allargaran durant 18 mesos.

Les tasques van començar a l'abril i ja s'hi pot veure una tanca perimetral que rodeja l'edifici que va acollir la seu i les oficines de l'Autoritat Portuària i que permetran donar una segona vida a l'emblemàtic edifici que forma part del skyline de la zona portuària de Tarragona.

El passat mes de febrer van ser adjudicades les obres de rehabilitació de l’immoble a l’UTE formada per les empreses COMSA, SAU i Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada (GICSA), per valor de 4,7 milions d’euros, sense iva.

L'edifici es destinarà a ús administratiu, de serveis portuaris i de seguretat vinculada a l’àmbit marítim, tot i que la planta baixa estarà oberta a la ciutadania amb serveis de caràcter públic com una sala d’actes i un centre d’interpretació del Port, que donarà a conèixer a la societat la història i evolució de la infraestructura portuària a la ciutat de Tarragona.