CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de maig del 2015

Alejandro Fernández planta la caravana del PP a la Plaça dels Carros i proposa examinar als immigrants per donar-los ajudes socials complementàries

Alejandro a la plaça dels Carros lloc que ha triat
 per fer la seva compareixença. Foto: Tarragona21

El líder del PP de Tarragona i alcaldable a les eleccions del 24 de maig, Alejandro Fernández, ha plantat aquest matí una caravana logotipada del PP Tarragona i la seva imatge electoral a la Plaça dels Carros per parlar d'immigració novament. Fernández proposa un exàmen als immigrants per poder rebre ajuts socials.

Concretament la creació d'un contracte d'integració dels immigrants perquè puguin accedir a ajudes socials complementàries. En roda de premsa, ha assegurat que es tracta d'una aposta del centre dreta de David Cameron al Regne Unit i de Nicolas Sarkozy a França, i que s'aplica des de fa anys a Suècia, Dinamarca, Finlàndia i Holanda.

Els immigrants, a més d'exigir-los un empadronament de cinc anys, hauran de tenir coneixement suficient de català o castellà, que examinarien els serveis socials; demostrar amb un test coneixements de drets i deures de la societat; inscriure's en plans de voluntariat, i garantir la igualtat entre homes i dones.

Segons Alejandro Fernández, el contracte d'integració seria per accedir a ajudes socials complementàries com bonificacions fiscals i habitatge, "i en cap cas a medecines ni atenció social, que aquestes són universals".

També ha argumentat la necessitat d'impulsar aquesta iniciativa perquè han detectat que "hi ha frau en ajudes socials, persones que les reben i tornen als seus països i que tenen accés a pisos que finalment són pisos pastera".

Font: EuropaPress