CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de maig del 2015

L'Associació de Veïns del Port s'omple de visites electorals aquesta setmana amb Viñuales, Rivelles, Abelló, Estrada i Ricomà

Intervenció de Ballesteros amb el veïnat el pasat dimarts. Foto: Blog Barri del Port

Rubén Viñuales (C's), Emili Rivelles (Ara Tarragona), Albert Abelló (CiU), Laia Estrada (CUP) i Pau Ricomà (ERC) visitaran aquesta setmana l'Associació de Veïns del Port després que ho hagin fet ja Josep Fèlix Ballesteros (PSC) i Arga Sentís (ICV-EUiA), i temps enrere Alejandro Fernández (PP). 

Després de la visita aquesta setmana de l'alcaldable del PSC i actual alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros (veure) i Arga Sentís d'ICV-EUiA (veure), aquesta nova setmana l'Associació de Veïns del Port (carrer Reial,9 Baixos) té programades noves visites electorals totes les tardes.

El proper diumenge 24 de maig la ciutadania i per tant el veïnat del Barri del Port seran cridats a les urnes per escollir alcalde per a la ciutat. Per aquest motiu els candidats en plena campanya estan interessats en visitar els diversos barris i entre ells el de la Part Baixa. Ballesteros i Sentís van ser els primers en fer-ho quan temps enrere, fa alguns mesos, ja va fer la seva visita Alejandro Fernández, alcaldable del PP (veure).

Dilluns 18 de maig, Rubén Viñuales (C's)

Aquest dilluns 18 de maig serà el torn de l'alcaldable de Ciutadans Tarragona, Rubén Viñuales, que a les 19h de la tarda tindrà reunió oberta amb el veïnat després d'haverse reunit anteriorment amb la junta de l'A.V.V del Port per recollir les seves demandes socials i donar-los a conèixer les propostes del seu partit (veure). 

Dimarts 19 de maig, Emili Rivelles (Ara Tarragona)

Dimarts 19 de maig visitarà l'associació a les 19h l'alcaldable d'Ara Tarragona, Emili Rivelles qui també exposarà al veïnat les seves propostes electorals i en relació amb la Part Baixa.

Dimecres 20 de maig, Albert Abelló (CiU)

El nou alcaldable de CiU, Albert Abelló, tornarà a l'Associació de Veïns per reunir-se amb el veïnat a les 20h de dimecres 20 de maig. Anteriorment també ho va fer amb la junta de l'A.V.V del Port per presentar-se i recollir les seves peticions (veure).

Dijous 21 de maig, Laia Estrada (CUP)

Per últim, l'alcaldable de la CUP, Laia Estrada, visitarà l'Associació de Veïns del Port el dijous 21 de maig a les 19h.

Divendres 22 de maig, Pau Ricomà (ERC)

L'últim alcaldable en visitar l'A.V.V. del Port serà el d'ERC, Pau Ricomà, divendres 22 de maig a les 19.30h de la tarda.

D'aquesta manera, tan sols quedaria sense visitar, per ara, l'entitat veïnal Alejandro Fernández, alcaldable del PP, donat que ja ho va fer fa alguns mesos.