CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de maig del 2015

L'Associació de Veïns del Port reclama novament a l'Ajuntament que s'ocupi dels solars descuidats del barri

Solar del carrer Smith. Foto: Blog Barri del Port
L'Associació de Veïns del Port ha instat novament a l'Ajuntament de Tarragona per tal que netegi els solars abandonats del barri com per exemple el de les termes romanes al carrer Sant Miquel o el del carrer Smith que novament estan plens de males herbes i brossa.

Com ja ha fet en altres casos, l'entitat veïnal ha reclamat al consistori que donat que molts solars i finques de la zona estan abandonats i els seus propietaris no se n'ocupen, és l'Ajuntament qui ha d'actuar i posteriorment reclamar-ho a qui pertoca. Davant l'arribada del bon temps en què poden proliferar plagues com rates i paneroles és important adequar i sanejar aquests espais en benefici del veïnat. Ja en ocasions anteriors l'Ajuntament ha fet front al problema i l'A.V.V demana que ho torni a fer.
Solar de les termes romanes al carrer Sant Miquel. Foto: Blog Barri del Port

"Ha passat prou temps des dels últims cops en què es van arrencar les males herbes i es van netejar els solars del barri i ara les herbes ja abunden massivament com per tornar a actuar" comenta José Ruiz, president de l'A.V.V del Port. "Ja ho he reclamat a l'Ajuntament i esperem que actuï en conseqüència" reclama. I és que al Barri del Port són molts els solars que es troben en estat d'abandonament. A més dels mencionats també hi ha altres als voltants de Jaume I, alguns fins i tot propietat municipal.

En el mateix sentit, l'associació demanava fa una setmana la retirada de coloms morts a balcons de l'Antic Hotel Continental (veure), problema ja resolt.