CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de maig del 2015

Quatre bars/restaurants del Barri del Port participen a la ruta 'Tàrraco Tapes 2015' que comença aquest dijous 21 de maig

Arriba el Tàrraco Tapes 2015 on
participen 3 bars del Barri del Port
Aquest dijous 21 de maig i fins al proper 7 de juny arriba la ruta 'Tàrraco Tapes' d'Estrella Damm amb la que quatre bars/restaurants del Barri del Port participen tractant d'atreure públic a la Part Baixa.

A falta de participació a la popular ruta 'Tarragona dTapes' impulsada per la Cambra de Comerç que tan sols contempla com a zones La Part Alta, el Centre i El Serrallo, els bars de la Part Baixa han trobat una alternativa per poder participar en aquesta altra ruta que va engegar la cervesa Estrella Damm l'any passat quan la Cambra va decidir canviar-la per Cervesa Moritz.

D'aquesta manera aquest dijous comença a Tarragona una nova ruta de tapes quan fa una setmana que va acabar l'altra. Totes dues mobilitzen amb èxit la ciutat a recórrer els diversos bars i restaurants provant les propostes d'uns i altres.

La 'Tàrraco Tapes', tot i que encara no ha començat a promocionar-se, ofereix també una tapa amb cervesa (Estrella Damm en aquest cas) tot i que a menor preu, a 2'40€, són 10 cèntims menys que les de 'Tarragona de Tapes' i a més ofereix més varietat d'establiments repartits per més espais, zones i barris.



La ruta del Barri del Port a la Part Baixa

A falta que la Part Baixa impulsès la seva pròpia ruta de tapes, una interessant opció si tots els bars i
restaurants s'organitzessin a fer-ho, hi ha quatre que podran aprofitar aquesta ruta del 'Tàrraco Tapes' per atreure públic a la zona i beneficiar-se.


Es tracta del bar 'Racó dels Amics' (c/Smith,59) just davant la Plaça dels Infants, el Pulcinella Restaurant (Pere Martell,52-54 cantonada amb Jaume I) proper al nou EuroSpar, la Mitja Lluna (Plaça Prim,1) que ja han participat anteriorment i el nou bar 'Racó d'en Maginet' (c/Felip Pedrell,1) davant del Cap Jaume,I, que ho fa per primer cop.

Properament us detallarem i mostrarem les tapes i creacions amb què participen cadascún d'ells.

El Blog del Barri del Port us anima a fer la ruta de la Part Baixa amb totes elles!! (DETALLS)