CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de maig del 2015

Vídeo: Visita de l'alcalde Ballesteros amb el veïnat del Barri del Port fent balanç de mandat

L'alcalde Ballesteros i el president veïnal José
Ruiz amb el veïnat. Foto: Blog Barri del Port

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i candidat a la reelecció a les eleccions municipals del 24 de maig, va visitar aquest dimarts el veïnat del Barri del Port en una reunió a l'Associació de Veïns on hi va assistir unes quaranta persones que vam mostrar la seva estima per l'alcaldable socialista.

El batlle va anar acompanyat d'alguns companys de la seva llista, cares noves com la d'Ana Santos, vinculada al Barri del Port com a veïna i com a editora a Silva Editorial, empresa assentada també a la Part Baixa.

Ballesteros va aprofitar la trobada per fer balanç del mandat i de les coses fetes i que s'han complert al Barri del Port i la Part Baixa en general. Entre elles la restauració i rehabilitació de la Chartreuse com a nova Escola Oficial d'Idiomes millorant també l'entorn com el carrer Vapor amb escales mecàniques per connectar la Part Baixa amb el centre i la museització de les restes romanes dels Jardins Vapor. També el soterrament del pas per a vianants de la Plaça dels Carros, els nous usos de la Tabacalera, etc.

La cita també va servir per donar explicació d'aquells aspectes que han quedat pendents i els motius com les esperades càmeres de videovigilància.

Imatge de la trobada aquest dimarts. Foto: Blog Barri del Port

L'alcaldable socialista també va avançar quins projectes es contemplen per al Barri del Port i la Part Baixa en cas que la confiança del veïnat i els tarragonins el permetin seguir al capdavant com alcalde. Entre ells un nou centre cívic a l'actual edifici de la Biblioteca traslladant aquesta a la Tabacalera o la remodelació de la Plaça dels Infants ja prevista, i dels carrers Unió, Apodaca, Plaça Prim, carrer Orosi, General Contreras, Pau del Protectorat i Reial un cop acabin les obres del Mercat, per impulsar el comerç de la zona.

Els veïns i veïnes també van tenir ocasió de traslladar a l'alcalde alguns problemes o mancances de les que Ballesteros en va prendre nota.

En acabar la trobada, el president de l'Associació de Veïns del Port, José Ruiz, va manifestar a Ballesteros la seva confiança i el suport de cara a les eleccions del 24 de maig.

Per la seva part, el veïnat també va poder opinar sobre l'alcalde i la seva tasca envers el barri davant la càmera del Barri del Port TV.