CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de maig del 2015

La Mitja Lluna, bar del Barri del Port, participa enguany al Tàrraco Tapes 2015 amb la tapa 'Te'm menjaré' (vídeo)

   
'Te'm menjaré', la tapa de
La  Mitja LLuna
El bar-restaurant i xurreria La Mitja Lluna, ubicada a la Plaça Prim,1 al límit del Barri del Port, i coneguda popularment Plaça de la Mitja Lluna de la que l'establiment adopta el nom, participa enguany al Tàrraco Tapes de Primavera 2015 amb la tapa 'Te'm menjaré.

Laura Azorín, filla del propietaris, explica que és una hamburguesa amb salsa romesco, nyora, all i julivert dins d'un panet torrat. És la tapa 35 de la ruta Tàrraco Tapes.

La ruta 'Tàrraco Tapes' va néixer ideada per Estrella Damm un cop la Cambra de Comerç de Tarragona va decidir seguir la seva ruta, la 'Tarragona dTapes', amb cervesa Moritz. Degut a que aquesta queda limitada a la Part Alta, Centre i Serrallo impedeix a altres zones i barris de la ciutat a poder-hi participar. D'aquesta manera, la nova ruta alternativa ha suposat una oportunitat a bars i restaurants d'altres indrets com en aquest cas la Part Baixa on hi participaran fins a quatre establiments (veure).

Entre el Centre i la Part Baixa

En aquest sentit, Azorín critica que gairebé tot es concentri sempre a la Part Alta i per aquest motiu no volen formar part ni participar de la ruta de la Cambra de Comerç, la 'Tarragona dTapes'. Segons considera, "no ens tenen en compte, a la Part Baixa estem molt deixats" lamenta.

La Mitja Lluna a la Plaça Prim,1
La Mitja Lluna participa per tercer cop en aquesta altra ruta on sí hi té cabuda, i fa un balanç positiu de l'útima edició, tot i que es mostra conscient que "segurament al Casc Antic els establiments tenen molt més éxit". Tot i així, "encara rai que nosaltres estem a tocar del centre" afegeix.

Per aquest motiu, Azorín reconeix que a ells la participació els hi serveix més aviat per donar-se a conèixer que fer guanys, d'acord amb el que altres bars de la zona diuen al respecte.

La tapa s'acompanya de cervesa per un preu de 2'40€ i des del Blog del Barri del Port us convidem a provar-la junt amb les altres de la ruta de la Part Baixa (veure) i votar-la, si us ha agradat, a l'enquesta del blog. Podreu tastar-la de dilluns a diumenge de 9h a 23.30h.