CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de maig del 2015

Vídeo: Rubén Viñuales, alcaldable de Ciutadans Tarragona, vista l'A.V.V del Port i diu que ell sí vol "escombrar"

El president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, acompanyat de Rubén Viñuales,
alcaldable per Ciutadans i la n.5 de la llista, Beatriz Pérez. Foto: Blog Barri del Port 

"En Tarragona se pasan las culpas de unos a otros y como popularmente se dice, los unos por los otros y la casa sin barrer. Pues yo quiero barrer la casa". Així de clar s'ha mostrat l'alcaldable de Ciutadans per Tarragona, Rubén Viñuales, que ha visitat aquest dilluns l'Associació de Veïns del Barri del Port després de reunir-se fa alguns mesos amb la junta de l'entitat per escoltar les seves demandes i recollir les seves peticions (veure). 

Un instant de la intervenció de Viñuales. Foto: Blog Barri del Port

Viñuales ha aprofitat la cita per adreçar-se al veïnat i fer balanç de les mancances i problemes que viu el barri i donar a conèixer algunes propostes que contempla el seu programa electoral en relació al barri com instaurar l'agent cívic per evitar la delinqüència i l'incivisme, implantar espais on els gossos puguin fer les seves necessitats, potenciar la neteja i fer un rentat de cara les places i carrers del barri per tal de reactivar el comerç, per exemple.

Una treintena de persones van escoltar a Viñuales. Foto: Blog Barri del Port
En acabar la seva intervenció, el president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, ha desitjat sort a l'alcaldable de Ciutadans davant d'una treintena d'assistents i ha agraït a Viñuales que s'hagin escoltat les demandes del veïnat, així com la seva visita.