CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de maig del 2015

El Racó dels Amics, del Barri del Port, participa enguany al Tàrraco Tapes 2015 amb la tapa 'Pujant al cel' (vídeo)

'Pujant al cel' la tapa del
 Racó dels Amics
El bar 'El Racó dels Amics', ubicat al carrer Smith,59 del Barri del Port, participa per tercer cop en la ruta d'Estrella Damm, 'Tàrraco Tapes', del 21 de maig al 7 de juny amb la tapa 'Pujant al cel'.

La proposta d'en David Lozano i la Irene Davi, els propietaris, i elaborada per ells mateixos, es basa en un timbal de truita de patates amb nous i sobrassada, que li aporta un color ataronjat. A sobre porta anelles de ceba i un medalló de formatge al forn, a més d'una llengua de bacó enfilada en un pinxo.

La ruta 'Tàrraco Tapes' va néixer ideada per Estrella Damm un cop la Cambra de Comerç de Tarragona va decidir seguir la seva ruta, la 'Tarragona dTapes', amb cervesa Moritz. Degut a que aquesta queda limitada a la Part Alta, Centre i Serrallo impedeix a altres zones i barris de la ciutat a poder-hi participar. D'aquesta manera, la nova ruta alternativa ha suposat una oportunitat a bars i restaurants d'altres indrets com en aquest cas la Part Baixa on hi participaran fins a tres establiments (veure)

Mal ubicats al mapa a l'edició anterior

Lozano i Davi esperen aquesta nova edició amb ganes després que un error en la ubicació al mapa en l'edició de tardor del 'Tàrraco Tapes' els perjudiqués en situar-los a la Part Alta de forma equivocada (veure). "En la primera edició vam vendre fins a 1.300 tapes i a l'edició de tardor tan sols 400" admeten a aquest blog.

El Racó dels Amics lluint el cartell del Tàrraco Tapes.
Foto: Blog Barri del Port
"Es van disculpar i ens consta que aquesta vegada no hi ha error, som la tapa número 23" comenten. A més, esperen que el fet que altres dos bars de la zona participin sigui un incentiu per atreure públic a la Part Baixa i així beneficiar-se tots tres. Són el Pulcinella Restaurant (Pere Martell,52-54 cantonada amb Jaume I) proper al nou EuroSpar, i finalment el nou bar 'Racó d'en Maginet' (c/Felip Pedrell,1) davant del Cap Jaume,I.

La tapa s'acompanya de cervesa per un preu de 2'40€ i des del Blog del Barri del Port us convidem a provar-la junt amb les altres de la ruta de la Part Baixa (veure) i votar-la, si us ha agradat, a l'enquesta del blog. Podreu tastar-la de dilluns a divendres de 12h a 16h i de 18h a 22h. Dissabte i diumenge d'11h a 15h. del 21 de maig al 7 de juny.