CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de maig del 2015

L'A.V.V del Port molesta amb l'enganxada de cartells electorals de la CUP a les parets del Barri del Port

Cartells de la CUP cobreixen grans espais de parets al barri. Foto: Blog Barri del Port

El president de l'Associació de Veïns del Port, José Ruiz, s'ha mostrat molest amb l'enganxada de cartells electorals que fa uns dies la CUP de Tarragona ha efectuat per les parets dels carrers de la Part Baixa.

"No són maneres ni formes per donar-se a conèixer a base d'embrutar i ocupar parets" ha expressat Ruiz qui es pregunta "després ho vindran a netejar?". D'aquesta manera el líder veïnal ha criticat l'habitual forma d'anunciar-se d'aquest partit polític mitjançant aigua i cola escombrada per enganxar els cartells a les parets, en alguns llocs de forma excessiva i fins i tot tapant d'altres. Ruiz considera que el barri ja està prou brut i ple de cartells de propaganda, alguns desfasats fins i tot, com per tenir-ne més.


En els cartells de la CUP es mostren tots els rostres que hi formen part i el lema 'De Llevant a Ponent bufa un nou vent' a més de "capgirem la història". La seva alcaldable, Laia Estrada, visitarà també l'A.V.V del Port com la resta de partits (veure). Ho farà dijous a les 19h, a la seu social, carrer Reial,9 Baixos.