CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de maig del 2015

El Racó d'en Maginet, del Barri del Port, participa per primer cop al Tàrraco Tapes 2015, i ho fa amb la tapa 'Ous trencats amb gules' (vídeo)

Ous trencats amb gules, la
tapa del Racó d'en Maginet
La nova cafeteria-restaurant Racó d'en Maginet, ubicada al carrer Felip Pedrell1, cantonada amb Jaume I, del Barri del Port, participa per primera vegada a la ruta del Tàrraco Tapes 2015 i ho fa amb 'Ous trencats amb gules'.

Javier Rubio, el propietari, comenta al Blog del Barri del Port que la tapa està cuinada per la cuinera del restaurant. Es tracta d'un panet farcit d'ous trencats amb patates panaderes i Gula del Norte amb caiena. És la tapa 51 de la ruta del Tàrraco Tapes.

La ruta 'Tàrraco Tapes' va néixer ideada per Estrella Damm un cop la Cambra de Comerç de Tarragona va decidir seguir la seva ruta, la 'Tarragona dTapes', amb cervesa Moritz. Degut a que aquesta queda limitada a la Part Alta, Centre i Serrallo impedeix a altres zones i barris de la ciutat a poder-hi participar. D'aquesta manera, la nova ruta alternativa ha suposat una oportunitat a bars i restaurants d'altres indrets com en aquest cas la Part Baixa on hi participaran fins a quatre establiments (veure).

Bones espectatives d'estrena
   
Racó d'en Maginet, que participa er primer cop.
Foto: Blog Barri del Port

Aquest restaurant participa per primer cop ja que la seva apertura al barri és prou recent. "Esperem tenir bona acollida i que la tapa agradi al públic" comenta Rubio qui admet que el cost per participar els servei més aviat per donar-se a conèixer que per fer guanys.

La tapa s'acompanya de cervesa per un preu de 2'40€ i des del Blog del Barri del Port us convidem a provar-la junt amb les altres de la ruta de la Part Baixa (veure) i votar-la, si us ha agradat, a l'enquesta del blog. Podreu tastar-la de dilluns a diumenge de 12h a 15h i de 19h a 23h.