CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de maig del 2015

Ballesteros pronuncia el pregó de la 31a Edició del Rocío organitzada per l'Associació Folklòrica Andalusa del Barri del Port

Un instant del pregó de Ballesteros. Foto: Isa Gil

L’associació cultural i folklòrica andalusa de Tarragona, ubicada al carrer Sant Josep del Barri del Port, ha engegat els actes de la 31ena edició de la Romeria del Rocío amb el pregó pronunciat aquest dissabte per l'alcalde, Joep Fèlix Ballesteros.

Aquest cap de setmana s'han començat a instal·lar les setze casetes previstes per festejar el Rocío al Llorito el proper cap de setmana. Ballesteros va pronunciar dissabte el pregó al local de l'entitat, acompanyat del Coro Rociero Junco Romero i Antonia Ranchal va ser proclamada 'Rociera Mayor 2015'

El proper dijous 21 de maig a la nit es farà el tradicional Sant Rosari Rociero, amb candeles per la muntanya i acompanyats per cants corals. 

Divendres 22 de maig des del Serrallo sortiran carruatges i cavalls en romeria a partir de les 16.30h. Durant el proper cap de setmana, dies 23 i 24,  els actes festius i religiosos es combinaran amb la devoció per la verge del Rocío. Hi haurà degustacions gastronòmiques típiques, actuacions musicals i ball flamenc, a més d'una Missa cantada dissabte al vespre. Diumenge serà el torn de l’Àngelus i la processó, al migdia.

Diumenge a les 17h la processó per als més petits amb una imatge de la Verge de mida menor.