CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de maig del 2015

Cossos policials controlen el Barri del Port, detenen un veí per drogues i identifiquen unes altres 33 persones

Un dels punts del control policial aquest dijous davant la Tabacalera. Foto: Diari de Tarragona

Diversos efectius policials com els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana volteja aquest divendres pel Barri del Port i tota la Part Baixa després que ahir fos detingut un jove de 18 anys per tinença de drogues.

Segons informa el Diari de Tarragona, aquest dijous a la tarda es va produir un macrodispositiu policial a la Part Baixa de Tarragona i al barri del Serrallo que es va saldar amb la detenció d'un jove de 18 anys i veí del Barri del Port, Lluís R.C i denúncies a uns altres 15.

Drogues i robatoris violents

Segons el rotatiu, el motiu de l'operació policial és controlar l'increment de robatoris violents a la zona per grups de joves. Específicament es van controlar els carrers Gravina i Sant Pere al Serrallo, la Plaça de la Farinera de Torres Jordi i diversos punts del Barri del Port com la Plaça des Infants, Plaça dels Carros, els parcs del carrer Zamenhof, Vapor, Caputxins, l'entorn del Palau de Congressos, la Plaça Josep Roig i Raventós, el carrer Pompeu Fabra i la Plaça Prim, tots ells freqüentats habitualment per grups de joves.

Els controls fixos es van instal·lar al passeig Independència (davant la Tabacalera i el riu), al Passeig Espanya (davant l'Estació) i es van controlar les sortides del Barri per la Plaça Prim o de Mitja Lluna i la Plaça Ponent com també l'encreuament de Vidal i Barraquer amb Torres Jordi, apunta el Diari.

A les vuit de la tarda es va produir la detenció a les escales del carrer Doctor Zamenhof quan els agents policials van observar un grup de nou joves i un d'ells va llençar a terra una bossa. Van ser interceptades sis amb marihuana. A més del sospitós detingut es van imposar 15 denúncies, vuit per tinença de drogues (marihuana i haxís) i una per tinença d'armes (un puny americà). Van ser identificades al llarg de la tarda fins a 33 persones i es van controlar quinze vehicles dels quals sis van ser denunciats per no tenir passada l'ITV i dos per no tenir assegurança, tots ells van ser immobilitzats. Un altre per no dur el cinturó de seguretat i un per anar en contra direcció, segons el rotatiu.