CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de maig del 2015

L'Escola de Ball Nou Ritme comença a preparar el Carnaval 2016 convocant reunió informativa divendres


L'Escola de Ball Nou Ritme, ubicada al carrer Reial, del Barri del Port, ha convocat una reunió informativa aquest divendres a les 20h per començar a preparar el Carnaval 2016 com a comparsa.

Després de l'èxit de l'últim carnaval en què van fer lluir el seguici del Rei Carnestoltes per haver guanyat el carnaval de l'any anterior, enguany Nou Ritme, que actualment també s'encarrega del ballet de Port Aventura, enceta ja el repte de participar i sorprendre novament als tarragonins i tarragonines participant en una de les cites més lluents de l'any com és el carnaval.

Segons comenta a aquest blog el director de l'escola, Marc Pedraza "sempre en quant acaba un carnaval ja estem pensant en el següent, requereix molt temps de feina". En aquest sentit, es preveu un dia setmanal obligatori per als assajos que es decidirà si serà dissabte a la tarda o diumenge al matí, i es donarà l'oportunitat de reforçar un altre dia entre setmana per aquells que ho requereix. Obert a diverses edats, per poder participar i formar part de la comparsa cal ser alumne de l'escola en qualsevol modalitat o disciplina.