CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de maig del 2015

Rubén Viñuales (C's): "Treballarem activament per portar les inversions que fan falta al Barri del Port"

Rubén Viñuales, a la seva
foto de perfil Twitter
Amb 31 anys, advocat penalista i professor de Dret a la URV, Rubén Viñuales, líder de Ciutadans (C's) a Tarragona, ha aconseguit bons resultats en les eleccions 2015 de la ciutat, obtenint un 14'27% dels vots, situant-se com la segona força més votada després del PSC (28'49%).

Tercer partit més votat al barri

Amb un total de 7.257 vots, Viñuales ha obtingut un 12'2% provinent dels barris marítims (Barri del Port i Serrallo) que representa uns 443 vots dels totals obtinguts. En aquesta zona ha estat la tercera força política per darrere d'ERC (14'51%, uns 527 vots) però per sobre de CiU (11'89%) i PP (9'99%).

Amb aquests resultats, Viñuales declara al blog del Barri del Port que "estem molt contents i ara responsabilitzats amb el barri i el seu suport". Segons el líder de C's a Tarragona, "seguim defensant que la Part Baixa necessita urgentment l'acció de l'Ajuntament tal com vam venir a explicar al veïnat". En aquest sentit, "treballarem activament per portar les inversions que fan falta al Barri del Port" declara.

Remodelar les places, major neteja i agents cívis, entre les propostes

C's es va reunir amb la junta de veïns de l'A.V.V del Port fa dos mesos (veure) per recollir les seves peticions i demandes socials, escoltar-los, tenir-les en compte i afegir-les al seu programa. La setmana abans de les eleccions Viñuales i el seu equip van fer una xerrada oberta a la seu social (veure)  que va reunir un bon nombre de veïns i veïnes, i on es van exposar les propostes de canvi i millora envers el barri.

Rubén Viñuales i José Ruiz durant la
 reunió amb el veïnat. Foto: Blog Barri del Port

L'equip de Viñuales va dur a terme un anàlisis del barri detectant les carències més destacades per aportar propostes i solucions. Entre algunes d'elles invertir en major neteja, convertir els solars en aparcaments dissuasius, esterilitzar els coloms, remodelar les places dels Infants i dels Carros, obrir pipicans i implantar la presència de l'agent cívic.

Bones impressions entre el veïnat

Ja el president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, en un balanç posterior a aquest blog, va reconèixer que Viñuales havia agradat entre el veïnat i personalment va agrair-li que s'haguessin escoltat les demandes socials, encoratjant-lo a defensar-les a l'Ajuntament.

Viñuales ha declarat que no pactarà amb Ballesteros i per tant formarà part de l'oposició. Ara el veïnat espera d'ell veure una defensa pels interessos que envers la zona ha vingut defensat durant el període electoral.