CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de maig del 2015

Vídeo: Albert Abelló (CiU) visita el veïnat del Barri del Port deixant clar que si cal s'enfrontarà al seu partit per Tarragona

El president veïnal, José Ruiz acompanyat del senador Jordi Sendra
i Albert Abelló, alcaldable de CiU. Foto: Blog Barri del Port

L'alcaldable de Convergència i Unió (CiU), Albert Abelló, ha visitat el veïnat del Barri del Port aquest dimecres a la tarda a l'Associació veïnal acompanyat del senador del partit, Jordi Sendra i on han assistit una trentena de persones.

Destacant que Abelló és nascut al barri, la xerrada s'ha centrat en donar a conèixer les intencions del partit envers Tarragona i el veïnat, fent referència a algunes mancances del barri com la videovigilància pendent o la falta de neteja, entre altres.

Un instant de la xerrada. Foto: Blog Barri del Port

El president de l'Associació de Veïns del Port, José Ruiz, ha demanat a Abelló compromís amb les demandes socials de la Part Baixa, que ja en una reunió anteriorment amb la junta de veïns se li van transmetre. Entre elles el Teatre Romà, la façana marítima, l'estació de trens o una llar de dia per la Gent Gran, una possibilitat que Abelló veu possible en un edifici propietat de la Xarxa Santa Tecla a la Plaça dels Carros.

Abelló ha deixat clar que no tindrà problema en enfrontar-se al seu partit si és necessari per defensar i reclamar els interessos dels tarragonins.

La trobada ha finalitzat amb un berenar a càrrec del partit per a tots els assistents on Abelló ha aprofitat per saludar-los peronalment i donar-los el seu famós àlbum de cromos i el seu telèfon.