CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de maig del 2015

La Pizzeria Pulcinella, del Barri del Port, participa enguany al 'Tàrraco Tapes 2015' amb la tapa 'Fiore Bianca' (vídeo)

'Fiore Bianca', la tapa de la Pulcinella
La Pizzeria Pulcinella ubicada al carrer Pere Martell,52-54 cantonada amb Smith, al límit del Barri del Port, participa enguany i per segona vegada a la ruta d'Estrella Damm, 'Tàrraco Tapes Primavera 2015', amb l'anomenada 'Fiore Bianca', del 21 de maig al 7 de juny.

La seva propietària, Yolanda Torné, comenta al Blog del Barri del Port que es tracta d'una massa de pizza casolana amb bacallà, pebrot, olives negres i taperes sobre una base de tomàquet fregit i mozarella. Tot plegat, el resultat de l'elaboració, li va semblar una flor i a aquest motiu es deu el nom en italià de la tapa 48 de la ruta, amb que participa.

La ruta 'Tàrraco Tapes' va néixer ideada per Estrella Damm un cop la Cambra de Comerç de Tarragona va decidir seguir la seva ruta, la 'Tarragona dTapes', amb cervesa Moritz. Degut a que aquesta queda limitada a la Part Alta, Centre i Serrallo impedeix a altres zones i barris de la ciutat a poder-hi participar. D'aquesta manera, la nova ruta alternativa ha suposat una oportunitat a bars i restaurants d'altres indrets com en aquest cas la Part Baixa on hi participaran fins a quatre establiments (veure)

Oportunitat per donar-se a conèixer

El restaurant Pulcinella lluint el cartell de
 la ruta de tapes . Foto: Blog Barri del Port
La Pulcinella ja va participar en l'edició de tardor de l'any passat on l'establiment va servir fins a 800 racions. "Molt més del que ens esperàvem" admet Torné, qui reconeix que "vam superar les expectatives". Tot i així, comenta que "a altres zones de la ciutat segurament se'n venen moltes més i fan guanys, aquí ens serveix més que res com una oportunitat per donar-nos a conèixer" explica.

Pel que fa a aquesta edició, "tornem a participar amb ganes i esperant mantenir almenys el nombre de racions servides la vegada anterior o superar-les tenint en compte que en aquesta són més dies". A més, aquesta vegada cadascun dels locals té un gran cartell promocional a l'entrada del local que fa molt més visible la participació.

La tapa s'acompanya de cervesa per un preu de 2'40€ i des del Blog del Barri del Port us convidem a provar-la junt amb les altres de la ruta de la Part Baixa (veure) i a votar-la, si us ha agradat, a l'enquesta del blog! Podreu tastar-la de dilluns a diumenge de 12h a 14h i de 20h a 23h.