CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de maig del 2015

Vídeo: Arga Sentís i Joan Coscubiela (ICV) visiten el veïnat del Barri del Port oferint-los suport amb les seves reivindicacions

Arga Sentís i Joan Coscubiela (ICV) junt amb el president
 de l'A.V.V del Port, José Ruiz. Foto: Blog Barri del Port

L'alcaldable i portaveu d'Iniciativa Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA), Arga Sentís, ha visitat l'Associació de Veïns del Port aquest divendres per conèixer i compartir les preocupacions i problemes relacionats amb la Part Baixa i quins aspectes i propostes recull en aquest sentit el programa electoral del partit.

Juntament amb ella els veïns assistents també han pogut compartir durant una estona la presència de Joan Coscubiela, diputat d'ICV al Congrés dels Diputats. Entre altres, el problema amb el comerç, la neteja, l'envelliment del barri i edificis deteriorats, així com la falta d'alternatives per als joves i centres cívics o una biblioteca, han estat els principals temes de conversa sobre un barri al que Sentís ha reconegut tenir bona estima.

Tant Sentís com Coscubiela han transmès el seu suport i atenció als veïns del Port oferint-se a seguir-los escoltant i ajudant en la mesura del possible d'ara endavant, en les seves reivindicacions socials.