CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de maig del 2015

Vídeo: Ara Tarragona visita l'A.V.V del Port donant-se a conèixer i desvinculant-se de Reus

Un instant de la xerrada dels membres d'Ara Tarragona. Foto: Blog Barri del Port

En aquesta setmana de visites electorals, el nou partit Ara Tarragona ha visitat aquest dimarts l'Associació de Veïns del Barri del Port on els membres de la llista, Pep Manresa (núm.2), Joan Boronat (núm.4) i Anna Fontbona (núm.27 i veïna del barri) han suplit l'absència del candidat i alcaldable, Emili Rivelles.

En un reduït col·loqui veïnal, el partit s'ha donat a conèixer deixant clar que no són polítics sinó ciutadans amb ganes de lluitar per la ciutat, i han volgut aclarir que no tenen res a veure amb el partit de Reus.

Membres d'Ara Tarragona amb alguns veïns assistents. Foto: Blog Barri del Port

A la xerrada s'ha fet balanç de la Tarragona actual i els seus polítics, així com tractar amb els assistents problemes que afecten el Barri del Port, després que el president de l'entitat, José Ruiz, els hi destaqués els principals, com l'incivisme, la falta de neteja o d'incentius pels joves i la gent gran.

Ara Tarragona ha reconegut ser conscient de no guanyar l'alcaldia tot i que sí poder ser una dura oposició. Mentre Manresa ha defensat que el seu partit "és propiament tarragoní i amb tarragonins", i ha criticat partits com Ciutadans on "no es ven ni tan sols la imatge del candidat tarragoní" o al PP on Fernández no ha lluitat a Madrid per tal que el Govern Espanyol aporti els diners pendents per a la ciutat, Boronat ha reconegut que Ballesteros "és un bon polític o el millor dels que és presenten" tot i així considera que "és necessari una renovació".