CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de maig del 2015

El partit del Nàstic a Osca es podrà veure per la pantalla gegant de la Tabacalera aquest diumenge

Emissió d'un partit a la Tabacalera. Foto: TarragonaRàdio
Un dels partits més decisius de les darreres temporades del Nàstic de Tarragona es podrà seguir per la pantalla gegant de la Tabacalera aquest diumenge.

El partit correspon a l’anada de l’eliminatòria directa d’ascens a la segona divisió i que es jugarà al camp de l´Alcoraz entre la S.D. Huesca i el Nàstic. Un encontre que començarà a les 18h d’aquest diumenge 24 de maig i que des de una hora abans ja es podrà seguir per Tarragona Ràdio. El partit es veurà a través de la pantalla gegant ubicada a la façana de l’edifici de la Tabacalera, amb el so de Tarragona Ràdio sincronitzat amb les imatges.

El gerent de l´Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona, Josep Mª Bonet, ha donat detalls del muntatge de l´infraestructura situada a la Avinguda Vidal i Barraquer. A partir de les 18h, es mantindrà la veu de l’emissora municipal mentre les imatges seran d’Esport3. La retransmissió s'acompanyarà amb el so de Tarragona Ràdio, tal i com ja es va fer en el play-off de la temporada passada.

Un esdeveniment que podeu veure a l'Agenda del Barri del Port.

Font: TarragonaRàdio