CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de maig del 2015

La Cuina Romana arriba al Barri del Port amb el Bar 'El Cortijo' i Tàrraco Viva del 7 al 17 de maig

Des d'avui dia 7 i fins al 17 de maig i emmarcat dins del programa i ofertes de la nova edició de 'Tàrraco Viva' engeguen les jornades gastronòmiques 'Tàrraco a Taula' amb plats de la cuina romana imperial. Entre els restaurants participants s'hi troba el bar 'El Cortijo' del Barri del Port.

La cuina i gastronomia romana arriben al Barri del Port de la ma del bar-restaurant 'El Cortijo' ubicat al carrer Rebolledo,27 que ofereix durant les jornades fins a sis plats a un preu de 6€ cadascun.

Entre les tapes romanes que s'ofereixen hi ha: 'Patina Lactua' (Enciam amb peix salat, ou dur i garum), 'Apua Fricta' (Seitó fregit amb fonoll i vinagre especiat), 'Pisam Vitellianam' (Pèsols saltejats amb coriandre, orenga i oli d’oliva picant), 'Ofellae' (Coll de vedella estofat amb garum, api i pastanaga), 'Assatvrae' (Porc fumat amb farigola i romaní) i 'Tiropatimam' (Flam de mel i pebre rosa).

'Bacanal del vi' aquest diumenge

A més, El Cortijo ha organitzat un esdeveniment per aquest diumenge que sota el nom 'Bacanal del vi' oferirà d'11h a 18h i per sisena edició una degustació de vins naturals més les tapes romanes i una copa de regal per un preu de 12€.